1 Şubat 2016 Pazartesi

TÜV ÇEKİ DEMİRİ , CUMARTESİ ve PAZAR SOHBETİ

30/OCAK/2016 Günlerden CUMARTESİ daha önce tüvden aldığım 13:00 randevuma gittim aracım muayeneye girdi çok şükür hiç bir sıkıntı olmadan hem muayeneden geçti hem de çeki demiri işletebilir belgelerimi aldım aracıma taktırdığım çeki demirini artık gönül rahatlığı ile kullanacağım.
Cuma akşamı Trakya dönüşü Ayvalığa  gelen İzmirli karavancı dostlarımız Erdoğan Tezcan , eşi Çiğdem hanım bir diğer karavancı dostumuz Yalçın Doğançay ben Hüseyin Gelici esim Fisun ve kardeşim Tayfun ile cumartesi günü çok güzel bir havada keyifli bir sohbet ile akşamı yaptık.akşam hava kararınca derneğimiz AYSAMA birlikte gittik Türk Halk Müziği çalışmasına katıldık Gece Mesut Suvakçı ve eşi Hicran hanımıda alıp bizim evde akşam yemeği yedik yine birbirinden güzel çok keyifli sohbetler eşliğinde geceyi yarıladık.


PAZAR  günü ise ayvalığımızın karavan dostları ile beraberdik.Mesut Suvakçı ,eşi Hicran hanım, Atila Sarıoğlu , Eşi Zekiye hanım ,Yalçın Doğançay , eşi Hülya hanım Yavuz Kopar abimiz Mehmet İşaret , Eşi ayrıca semih bey birbirinden güzel sonderece  keyif aldığımız sohbetler sonucunda yine geceyi yarıladık. Tüm dostlarımızı sevgi ile kucaklayıp uğurladıktan sonra güzel bir günü daha mutlu bir şekilde  bitirmiş olmanın hoşluğu ile bizde evimize döndük.
Bizlere birlikte olma mutluluğunu yaşatan tüm dostlarımıza yürek dolusu teşekkür ediyor şükranlarımzı sunuyoruz.daha bir çok sohbetlerde nice etkinliklerde buluşabilmek ümidi ile her şey  gönlünüzce olsun.




01/02/2016 PAZARTESİ yeni ruhsatımı aldım çeki demirim ruhsata işli ,artık TURTLE ı  çekebiliriz 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder